View Single Post
  #17  
Old 08-30-2019, 10:24 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,085
POST ID # = 1016158
DevBiker Reputation: 94
Default

Well ...
I've had 3.19 running on 4 different systems over the past few weeks.
1 is an x399 ThreadRipper
1 is a z270/i7-7700K
1 is a z270/i7-6700K
1 is a B450/Ryzen 5

There are various other assorted and sundry differences between them. One of them does run GSync and is regularly used for gaming. I've been getting 144Hz on Overwatch without fail. CPU usage is within normal parameters. Two of the systems in question run Hyper-V virtualization. One of them is used daily for development. Now, on that one, after long periods of debugging, I do see high CPU usage due to system interrupts. But that's just Visual Studio being a pig. That's not an iCUE issue.

So ... that's 4 systems without issues to your 1. Not saying that there isn't a problem but it's a bit premature to say that it's going to be widespread. Perhaps if you stopped insisting that an acorn falling on your head meant that the sky was falling, we could narrow down what the issue is on your specific system.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote