View Single Post
  #4  
Old 10-18-2017, 10:26 AM
MrPace MrPace is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 80
POST ID # = 923687
MrPace Reputation: 10
Default

OK, so I took a look at the Link log file...and found another interesting anomaly this morning. GPU high thus far since I turned the machine on is 31c, but the GPU Cooler temp shows a high of 76.5c

Looking at the log file, I see these entries, only seconds apart:

2017-10-18 09:32:14.7651 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FirmwareVersion[Port0] = <not parsed>
2017-10-18 09:32:14.7651 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FanRpm[Port0] = 425
2017-10-18 09:32:14.7681 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' Temperature[Port0] = 25.71

one second later:

2017-10-18 09:32:15.9605 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FirmwareVersion[Port0] = <not parsed>
2017-10-18 09:32:15.9605 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FanRpm[Port0] = 425
2017-10-18 09:32:15.9605 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' Temperature[Port0] = 76.52

and then another second later:

2017-10-18 09:32:17.1407 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FirmwareVersion[Port0] = <not parsed>
2017-10-18 09:32:17.1407 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' FanRpm[Port0] = 425
2017-10-18 09:32:17.1407 | 10 | DEBUG: SensorDataLogger | Coolit '0c0450/\\.\HID#VID_1B1C&PID_0C04#6&1A2539F7&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}0' Temperature[Port0] = 25.74


So it shoots from 25.71 to 76.52 back to 25.74 all in the space of less than three seconds...

I didn't post the log portion from the GPU itself, but I just checked and it remained at 26c during the above time period, both before, during and after the 76.5c GPU cooler "spike"...

Last edited by MrPace; 10-18-2017 at 10:37 AM.
Reply With Quote