The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: icecube
Forum: Power Supplies 03-01-2011, 12:56 PM
Replies: 4
Views: 3,679
Posted By icecube
My original AX1200 with the coil whine had a loud...

My original AX1200 with the coil whine had a loud click (more like electrical ZAP) sound when it shuts off.

Still waiting...
Forum: Power Supplies 02-28-2011, 11:39 PM
Replies: 4
Views: 3,679
Posted By icecube
It is always at 100% fan speed, in BIOS and in...

It is always at 100% fan speed, in BIOS and in windows. Just tested safe mode same thing.

I also just tried the paper clip test and it is still sounding like it is going to take off.

I have...
Forum: Power Supplies 02-28-2011, 04:54 PM
Replies: 6
Views: 5,209
Posted By icecube
funny how someone posted this image :) I...

funny how someone posted this image :)

I have this exact same board and I cant plug the 8pin connector because of this dang cap in the way:
...
Forum: Power Supplies 02-26-2011, 12:03 AM
Replies: 4
Views: 3,679
Posted By icecube
fan stuck at maximum

I just got my AX1200 replacement because of coil whine, this time no whine, but now the replacement has its fan stuck at maximum! :( Sounds like a hair dryer. Is there a quick fix for this? or do I...
Forum: Memory 01-10-2011, 05:35 PM
Replies: 13
Views: 9,616
Posted By icecube
+1 I would also like to know.

+1 I would also like to know.
Forum: Memory 01-04-2011, 03:51 PM
Replies: 25
Views: 18,275
Posted By icecube
Are you guys testing all your ram ? I am...

Are you guys testing all your ram ?

I am running LinX with 5000+MB and can't get 25 passes even at 1.6V QPI (fails after ~20 passes).


At QPI 1.55V I can only achieve ~10 passes.
Forum: Memory 12-29-2010, 12:58 PM
Replies: 5
Views: 4,964
Posted By icecube
I have the same board and same memory. With XMP...

I have the same board and same memory. With XMP settings, I couldn't even POST. XMP sets the QPI Vtt to 1.25V, which is way to low. My machine can only post at 1.45V, but with lots of BSOD. At 1.5V I...
Forum: Memory 12-29-2010, 12:34 PM
Replies: 9
Views: 4,444
Posted By icecube
I could not get my windows to boot under 1.5V...

I could not get my windows to boot under 1.5V =QPI Voltage/vtt . Even then it is not stable. I don't want to increase it any further because my CPU is already hitting 92C full load on the Corsair...
Forum: Memory 12-26-2010, 04:32 PM
Replies: 9
Views: 4,444
Posted By icecube
It is the holidays, so lets be patient :) It...

It is the holidays, so lets be patient :)

It seems stable for me at 1.5V QPI (with QPI/LLC enabled on R3E). But my cpu core temps are reaching 90C in LinX on H50.

Anyone know if this is ok for...
Forum: Memory 12-25-2010, 07:51 AM
Replies: 9
Views: 4,444
Posted By icecube
I have the Rampage III extreme and my system...

I have the Rampage III extreme and my system wouldnt boot with XMP either. It only booted when I increased vtt to 1.4, but I kept getting BSOD.

I am now running at vtt of 1.5v, seems stable at...
Forum: Warranty and RMA Questions 11-10-2010, 04:27 PM
Replies: 11
Views: 8,153
Posted By icecube
I sorta agree with the OP. I don't hold anything...

I sorta agree with the OP. I don't hold anything against Corsair but in my situation the 21 days was too tight. I just chalk it up to being unlucky and bad timing :(.

I ordered my parts online, so...
Forum: Cooling 05-20-2010, 03:14 AM
Replies: 2
Views: 2,064
Posted By icecube
H50 Rattling

Hi, I just bought and installed the H50, the pump makes a rattling sound, like a metal bb twirling around inside, is this normal?

Thanks!
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.