The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Nytesnypr
Forum: Audio 05-24-2012, 06:18 PM
Replies: 5
Views: 2,880
Posted By Nytesnypr
Running Win 7 64bit Home Premium SP1...Specs are...

Running Win 7 64bit Home Premium SP1...Specs are in my profile. My motherboard audio is disabled since I just use the headset. When it was enabled , it did the same thing. I actually wiped my drive...
Forum: Audio 05-20-2012, 01:46 PM
Replies: 5
Views: 2,880
Posted By Nytesnypr
What are playing when your sound swaps on your 1500s?

What are you playing when it happens ? It only happens when I'm in BF3, I'm also on Teamspeak the whole time too. Trying to find a common denominator here.
Forum: Audio 05-20-2012, 01:39 PM
Replies: 6
Views: 8,899
Posted By Nytesnypr
This seems to be an issue with a lot of...

This seems to be an issue with a lot of people....Mainly with BF3. But I have notice that mine does it more often with BF3 and Teamspeak running at the same time.
Forum: Audio 05-20-2012, 01:35 PM
Replies: 9
Views: 16,233
Posted By Nytesnypr
Happens on every BF3 sound setting....Can't stand...

Happens on every BF3 sound setting....Can't stand it. Trying to figure out a way to install the HS1 drivers and see if that helps. But I can't get past the "Plug in Your HS1" prompt due to the...
Forum: Audio 03-29-2012, 04:14 PM
Replies: 5
Views: 6,181
Posted By Nytesnypr
Just turned on the PC and it doesn't find the...

Just turned on the PC and it doesn't find the headset AGAIN....Worked fine last night when I shut it down...Time to RMA.
Forum: Audio 03-28-2012, 09:42 PM
Replies: 5
Views: 6,181
Posted By Nytesnypr
Well,I found my problem. I did a system restore...

Well,I found my problem. I did a system restore back to yesterday when the driver recognized my headset and it worked. It seems That when I updated to the new Amd Catalyst 12.3 today it wiped it out....
Forum: Audio 03-28-2012, 09:04 PM
Replies: 5
Views: 6,181
Posted By Nytesnypr
That's what I've been dealing with the last two...

That's what I've been dealing with the last two days...Finally got it working yesterday and now...nothing. POS driver.
Forum: Audio 03-16-2012, 04:29 PM
Replies: 9
Views: 16,233
Posted By Nytesnypr
Try the war tapes setting in 5.1 or 7.1....Sounds...

Try the war tapes setting in 5.1 or 7.1....Sounds Awsome until your left and right swap.
Forum: Audio 03-16-2012, 04:26 PM
Replies: 100
Views: 65,022
Posted By Nytesnypr
Same problem here on the 1500s.... I got My 1500s...

Same problem here on the 1500s.... I got My 1500s on 1/23/12 , and I have the same problem. Two friends of mine have the same problem,one of which took his back and swapped for a new pair....same...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.