The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Wolverine690
Forum: Audio 12-19-2014, 08:47 AM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
Just got my replacement headset last night,...

Just got my replacement headset last night, installed software and connected the headset & "IT LIVES"!!!!!! lol

I really didn't get to test it much beyond seeing the software work & running a test...
Forum: Audio 12-05-2014, 09:36 PM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
If it was on 1 pc... may 2... but I ended up...

If it was on 1 pc... may 2... but I ended up testing on 4 different machines with same results. I did try & manually do the drivers as well & no luck. Thanks for the help. I have rma'd them.
Forum: Audio 12-04-2014, 06:30 PM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
Yes and yes, windows did not, and couldn't find...

Yes and yes, windows did not, and couldn't find anything that would work including corsair drivers 2 versions mentioned above as well as I tried the Razer Surround thing and while that detected the...
Forum: Audio 12-03-2014, 07:33 PM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
So I've tried older Corsair Drivers 2.0.26 and...

So I've tried older Corsair Drivers 2.0.26 and get same issue. I've tried current drivers on another machine I have & pretty much same issue, however in device manager it shows up as the Vengeance...
Forum: Audio 12-03-2014, 05:48 PM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
No, no errors there & yes I have going to...

No, no errors there & yes I have going to re-arrange other USB stuffs & try other ones... also going to try something else I saw in another thread.

Edit- So tried other ports still same issue, USB...
Forum: Audio 12-03-2014, 11:16 AM
Replies: 9
Views: 4,374
Posted By Wolverine690
Issue with Software 2.0.35

I had posted a comment in the thread for that software version, but as of yet have not gotten any responses.

I just received my new Vengeance 1500 Headset & installed the software discussed in...
Forum: Audio 12-02-2014, 09:58 PM
Replies: 170
Views: 207,408
Posted By Wolverine690
I just received my new Vengeance 1500 Headset &...

I just received my new Vengeance 1500 Headset & installed the software discussed in this thread & doesn't work at all. it loads up but I can't access it at all. I can see the icon in the system...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.