Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'z490'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hello! I recently bought a Corsair 680x and a ASUS Z490 Gaming G motherboard. When I connect the front panel USB 3.2 cable to the motherboard and run Windows, I keep getting that sound of connection and disconnection of the USB. When I look the Device Manager, I can see that this particular USB (USB-C) keeps getting recognized and unrecognized. This cycle goes on and on forever. My BIOS is already updated with the latest version and I simply cannot solve this problem. Did anyone have the same problem?
  2. Hi, Apologies if this has been answered before. I am trying to get the Vengeance RGB Pro (CMW32GX4M2C3200C16) to run at 3200mhz with an Asus prime z490-a board. I have updated bios firmware to the latest version (Version 2103 - 2021-04-28). I have 4 sticks of ram and have tried only pairs, as it seems combining two sets of pairs is not advised. For bios configuration, I've tried: • Setting only the dram frequency to 3200 • Changing AI Overclock Tuner to XMP 1 • Changing AI Overclock Tuner to XMP 2 • Various AI Overclock Tuner settings with manual voltage, cas latency, ras to cas delay, and cas act time. (Example screenshot attached) Nothing works - I feel like there's a setting I'm missing or something else obvious. The RAM only seems to want to operate at the default settings of 2133mhz. Any help and advice is appreciated. Side note: The box is running Ubuntu, so I'm not sure if that would affect any program suggestions like CPU-Z, etc.
  3. Hola, soy nuevo en la comunidad y no he visto sección de placas base en el foro, así que pido disculpas por adelantado si no estoy haciendo la pregunta en lugar adecuado. LA priemra vez que encendi el ordenador, si entre en la configuracion de la placa (No vi donde dar preferencia a USB Boot para inst W10), pero finalice. Ahora estoy en bucle, porque me dice que de a F2 o Del para entra en config BIOS, pero no me responde y continua hasta identificar los componentes de hardware y salirme siempre un error diciendo que tengo la caja abierta " Open Case" y que le de a CRT + Shif + SUP para continuar. Lo hago y vuelta empezar. Estoy en bucle y sin poder hacer nada ahora ¿Me podrian ayudar al respecto? Gracias.
×
×
  • Create New...