Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xd7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Bonjour, Il j'ai fait mon premier watercooling avec que du Corsair, j'ai fait le processeur avec le XC7, la carte graphique avec le XG7, les tubes Corsair, liquide Corsair et la pompe XD7. Je fait le montage très simple à faire la dessus rien à redire, je finit de tout remplir nickel, je vais pour essayer un peu tout l'ensemble tout fonctionne bien au début et au bout de 5h environ je commence a entendre la pompe qui fait un bruit anormale le bruit ressemble à des bulles d'air dans la pompe j'essaye de voir pour les retirer, je penche mon pc j'allume j'éteins la pompe plusieurs fois et rien ne change. Je vais voir sur Icue et la je vois rien n'est reconnue. (je reviendrais sur Icue après) Je contacte finalement le support anglais de Corsair qui me dit il faut remplacer la pompe on fait le remplacement. Et le même problème revient. Et j'ai une carte mère Asus donc je vais sur leur logiciel pour voir si il est possible de contrôler la pompe d'ici, je peux. Donc je met la pompe en silencieux et la plus de bruit de bulles d'air quand je remet une vitesse standard ou élevé sa refait de nouveau le bruit. Auriez vous une solutions s'il vous plaît ? A part remplacer la pompe car cela ne changeras rien vu que j'ai déjà fait un remplacement et le problème reviens. Bon passons à ICUE je désirais contrôler mes nouvelles pièces sur ICUE mais Icue ne reconnait ni mes 3 ventilateur QL ni ma pompe pour que je puisse les contrôler, j'ai acheté le commander Pro pour que cela soit plus simple. je peut seulement contrôler le RGB, j'ai chercher sur internet comment régler ce problème mais rien fonctionne une idée pour m'aider svp 🙂 Je ne peut malheureusement pas mettre ma vidéo Le câblage sera fait après que tout soit régler et sur les photo on peut voir que j'ai un ventilateur sur la carte mère mais je l'ai repassé sur le commander pro.
  2. I have a hardline water cooled system using the xd7 pump reservoir combo and 2 360 rads. I have 7 Corsair LL120's going to 2 LED hubs that are connected to a commander pro (Lighting channels 1 & 2). The xd7 I have connected to a Lighting Node Pro with the USB plugged into the commander pro. The problem is that neither the xd7 or the Lighting Node Pro show's up in the icue software and I have no control of the LED's but they do light just with the out of the box pattern. I do have a USB available on the motherboard that could run the Lighting Node Pro to but I wanted to keep the visible wires down as it's all custom built cables in the front. Any suggestions would be helpful.
  3. Since the latest update, I can no longer control the Pump speed on my XD7. It shows and runs at the last setting, if I can disconnect it from my Commander Pro it runs at full speed as expected. All firmware is upto date. Anyone got any ideas?
×
×
  • Create New...