Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'wobble'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. I've had my cooler since around march, and went through the whole usb disconnect issue which has now been fixed for me, however since then, I have a new issue. My right fan (the left fan is perfectly fine and normal) makes a lot of noise when spinning, especially when spinning fast and is also running at a much lower speed (RPM) than the left fan on the same profile. e.g. right now on balanced profile, left fan at 2115RPM, right fan at only 1545RPM. This gap is similar at all speed profiles however they do both start up at the same time. Also I noticed whilst watching it start up, that the right fan looks like it is wobbling slightly as it spins creating a wavy effect on the fins as it spins whilst the left fan looks perfectly levelled as it rotates, and gets up to speed much quicker than the right fan also settling at much higher speeds. The pump is literally almost silent thankfully so no issues there. I have tested both fans on their own and it is the same. Left fan only, almost silent. Right fan only, really loud. I have also tried closing icue to see if that had any effect but it doesn't. If anyone has any idea what is wrong with it, please let me know.
×
×
  • Create New...