Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'win7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. I`m trying to put a MP510 to work in my Dell T3600 with Windiows 7. My Dell does not support NVMe, I had to use a PCIe x4 adapter. I installed Win7 on a blank 80GB SATA HD that I keep for tests, but it does not recognize MP510. Then I installed Corsair SSD Toolbox 1.2.2.5, it only reported my 80GB HD. I can´t remember well, but I think I saw it as "PCI storage device", maybe in BIOS, maybe device manager. Question 1: How can I install Win7 on MP510? I saw some webpages showing that I can boot from a USB drive with boot manager and drivers, and then continue boot on MP510. I´d like to hear from the experts in the forum... Question 2: How can I make an existing instalation of Win7 "see" MP510, so I can read MP510 in case of disaster - take the PCIe card out and put in another PC. UPDATE: I totally forgot to check Disk Management!!!!! DUHHHH.... Looks that unlike USB drives, they don´t come formatted.. I´ll try it and update. Can´t believe I fell on this one....:brick: Thank you! About my computer specs... I had one like that! Call me dinossaur.:D:
  2. Hello! Seemingly out of the blue (not after any updates or anything like that), I started hearing USB disconnect/reconnect notification alerts pretty constantly in somewhat random times, but frequently, where it would say "Unknown Device", so I had no idea what device it was talking about. Since it started, I have updated several things and have watched the patterns, and tracked it down to what appears to be this scenario: * With iCUE running, I alt-tab switch to an app that has a specific profile that has some remapped keys. * Shortly after I hear & see the USB reconnection * This sometimes happens while I am in the particular app, as well * It appears to be only that one profile that it takes place with, although I haven't performed extensive testing of that theory. * This also happens with the app closed, and going through these steps in iCUE: ** Select plagued profile ** Select "Actions" side-bar "tab" ** USB reconnection takes place Here are the versions and associated specs of related software and hardware: * Win7 Pro SP1 * K70 RGB, Firmware v2.05 * Sabre RGB, Firmware v2.04 * iCUE v3.5.111 Attached the profile export for reference. Any thought how to address/correct this issue? Thank you! iCUEProfile Export - AnyDesk.cueprofile
  3. CUE forces Windows 7 basic theme, and I need Windows Aero theme for Wallpaper Engine. Does anyone know how to stop CUE from forcing Windows 7 basic?
×
×
  • Create New...