Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'void wireless 7.1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. CUE software is up to date as well as dongle firmware. I've tried pairing the headset and dongle and that isnt working. Headset was working yesterday but now has a blinking red light on boomstick and CUE shows it not connected even though it shows up in my printers and devices.
  2. Hi guys, I have a Corsair Void Wireless 7.1 headset but it seems I can't get CUE to recognise my headset anymore. It has worked well in the past but suddenly stopped working. The weird thing is the headset works partially: Sound: works but not sure if 7.1 though Mute: works Volume changer: does not work Lighting: cannot change lighting, it stays on standard cycle trough all colors. CUE: No Device Connected What I have tried: - Uninstall/Reinstall Drivers + CUE (using 2.13.80) - Paired dongle with headset, worked like a charm, but no device connected message remained. - Tried other USB port + Reinstall/Uninstall drivers and CUE Unfortunately these steps did not fix my problem. Anyone have an idea what I could do next? Is there maybe a way to force the firmware update even when the headset is not recognised by CUE? Thanks in advance!
  3. I have lost my USB dongle thing for my Void Wireless RGB 7.1 headset what do i do i do not know what happened to it i was using my headset on a spare PC and then i remember putting it in a drawer next to my headset under that PC the next day it was not there it has been missing for like 3 days and no one knows where it is the only person who i know who used that PC the same day after me does not know where it is i think they may be innocent and apart from me only people who use the computer would open that drawer anyway want to know if any corsair wireless receiver would work i checked the replacement headphone parts section they only sell for the vengeance 2000 not void wireless and even that is just under half the price i paid for my headset so i do not think it is worth the money
×
×
  • Create New...