Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'void pro rgb sound'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. After my most recent Windows 10 update and ICUE update my Dolby surround sound no longer works. I've been using the void pro's since they released and had the original void rgb's so i could definitely tell the difference immediately. the sound is extremely flat compared to my usual EQ settings. Turning it on and off makes no audible difference at all and im no longer hearing the beep as a prompt that is is turning on or off. I've restarted ICUE and my computer as well as run ICUE as an administrator to no avail. I have no idea whether it was the windows update or icue update that caused this problem but i'm wondering if anyone knows of any solutions? my current windows version is 1909 OS build 18363.900 and my ICUE version is 3.30.89 thanks for any help
  2. Hi! I've owned the Void Pro RGD Wireless headphones for about 1 - 2 years now, and I've recently had problems around a month ago. Sometimes out of the blue (and I'm going to try to explain this the best I can), the audio on everything completely stops and every few seconds it cuts back for half a second then cuts up completely. The only way I know how to fix this for a bit is turn off the headphones and then turn them back on. This can fix it for about a few seconds to a couple of hours. Please help me, ill appreciate anything that helps!
×
×
  • Create New...