Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'visor'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hey guys, I've been using Corsair's Utility engine for a couple of years now and I love it. Recently I have been noticing issues with some of the lighting effects though. I want to say that it was when it changed to iCUE from just CUE. I could be wrong, but it was just a few updates ago and it has been bugging me because the effects are not the way they used to be. In particular, effects that swipe across seem to be a little choppy since I updated it. Speaking more towards the visor effect - it used to pan across smoothly. When I tried to implement it in my lighting set up after the update, it does it more like a blip per light/lighting zone (on the mm800 mousepad) and it looks weird. To explain it in a little more detail, imagine the way the lights shift when in the rainbow wave effect, very smooth and not a dark spot separating colors. When the visor effect is on, it goes in a sequential order but it is more of a light by light movement rather than a smooth fade. Basically it looks like the next light doesn't come on until the previous one has gone back to dark (or whatever color your other effects make it). It sort of reminds me of a stop light or lights used for drag racing or something; each zone is distinct rather than a smooth movement between them. The same goes for any wave motion lighting effect. I notice it the same way with color wave. It is harder to see in rainbow wave but it is still slightly there, and spiral rainbow is not noticeable if at all. Also note that with the color wave it is significantly less severe on the keyboard (I have the k95 platinum). It is slightly there at slow speeds, and it is definitely there with visor at slow speeds. With the mousepad, you can even see the choppy movement in the iCUE software window. I hope that someone can see what I am talking about so my explanation makes sense. If need be, I can attach a video. Is there a fix for this or a plan to fix it soon?
×
×
  • Create New...