Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'verbindet nicht'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hallo, Gestern ist mein neues Corsair Virtuoso RGB wireless angekommen und habe Probleme es mit meinem PC zu verbinden. Über das Klinkenkabel oder USB-Kabel funktioniert es nicht. Es blinkt dann rot und pulsiert, befindet sich auch offensichtlich im Ladevorgang, obwohl ich es über Nacht geladen habe. Ich habe dann versucht, das Headset über die iCUE-Software mit dem PC zu verbinden und habe dafür den USB-Dongle in den Computer gesteckt. Sobald ich das getan habe, erscheinen Dongle sowie Headset im iCUE-Programm, allerdings steht beim Headset "nicht". Ich habe versucht das Headset zu koppeln, aber auch hier startet die Kopplung nicht. Der Dongle hat weiß geblinkt und versucht sich zu verbinden, aber das Headset hat sofort wieder rot geblinkt und pulsiert und es ist auch bei längerem Warten nichts passiert. Ich habe die icue v.4.29.203 und versucht zu aktualisieren auch das bringt nichts. Das Headset wird nicht erkannt und ich weiß nicht mehr weiter. Vielleicht ist es ja generell beschädigt? Ich hoffe mir kann jemand helfen.
×
×
  • Create New...