Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vengence'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Hello, First post so please bear with me, Ive got 4 lines of Vengence pro RGB Ram and for some reason one of the sticks seems to be the wrong way up when i activate the "Falling" lighting effect. Any ideas?
  2. Hello everyone, I recently purchased a Corsair Vengence 5182(https://www.amazon.com/gp/product/B07Y16KZHM/) & have had nothing but wifi problems since day 1 wondering if anyone has any guidance or if I should ship it back?(not very satisfied with support for a $2k PC). Support suggested reset the CMOS(they were kind enough to send me the incorrect troubleshooting instructions - for the Corsair One) & reset windows - Here's the thing - I'm not reseting Windows - this PC came new, if it needs a windows reset right out of the box I'll return it and get another brand that doesn't & I'm not taking the PC apart to reset the CMOS - again, I'll return it, I didn't pay for a prebuild to play PC-take-aparter simulation. Eventually I fixed the WiFi by setting the driver to only connect to my 5Ghz channel. Things were working okay(still slow, my other devices see ~200Mbps) for a day until I got a second monitor Asus 245 - as soon as I plug the monitor into the PC my wifi speeds drop to 0(or if I'm lucky 1Mbps) as soon as I unplug it the PC goes right back up to 60Mbps(still slow but playable) - I'm skeptical anything is wrong with the monitor or the cables I'm using - plugging the same cables into my mac & another PC the WiFi works at normal speeds. I've done the normal stuff I think(restart, cold start, unplug after starting, unplugging before starting, make sure all drivers are up to date, switch around the refresh rate to see if that helps, tried a few different cables) & still nada. Any advice? Thanks in advance
×
×
  • Create New...