Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vengeance 2100'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hi guys, I'm running Windows 8.1 and I only bought this headset about five days ago so I have the latest drivers (Headset Software Version 2.0.26, Audio Drivers 1.0.0.27). I've yet to find an exact reason as to what sets off this problem as it can happen when I'm doing nothing, when I'm in the middle of a YouTube vid, a game, a Skype call, music... there's not really any defining factors I can see straight up. But anyway, the issue: At random intervals (the time varies between incidents), the audio in my headset goes kaput. The mic continues to function, and occasionally there will be crackly blips pulsing in the headphones at regular intervals. This will continue until I unplug the dongle and replug it back in. Turning the headset on and off does nothing to fix it. If it happens mid-game, I have to reboot the game to get audio back. YouTube videos will cease to play if it drops out while I'm watching something. Spotify flat out crashes. iTunes stays open but the song time numbers won't move until the sound is back up. I have tried uninstalling the drivers and the software, rebooting and then reinstalling things. No success. The default format for the headset audio is set to DVD Quality. I can find no solutions online though I think some people are having similar issues? Corsair has -not- responded to my support ticket lodged four days ago, despite their email claiming they answer within one business day. Any help appreciated.
×
×
  • Create New...