Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'thermal compound'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • iCUE

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Hello all, So after many hours of planning and research, I got everything hooked up this weekend. doing my 24 hour leak test went very well, with no condensation or dripping. During this time I had the commander pro hooked up as well, testing lights on the new fans and verifying they all run properly. everything seemed to go well, but about 2 hours in all the RGB shut off on the fans. At that point it was fine with me as it was pretty late. When I woke the next morning I began the excruciating task of cable management, already having a single commander pro and a lighting node pro, on top of doing push/pull on the new 420 rad. So, 6 fans in total for the new Cpro. Got everything wired up, and the fans are spinning (on very, very low speeds) and none of the RGB will work. So I think maybe its the fact i'm using a USB plug direct from my motherboard, and so i plug it into the commander pro I already have, to one of the USB headers. Windows throws a USB device not recognized error and icue wont see it. I move my lighting node pro to the supposedly working Commander Pro, and running from its USB header it wont show up in Icue either. Weird, huh? So my brand new commander is basically DoA, as well as the USB plugs on my (seemingly otherwise fine) Cpro not recognizing a lighting node pro or the other commander pro. I should note that I have replugged, checked all wiring, the lighting node pro works fine when direct to the motherboard, on the working Cpro. Also, the new (completely not working) cpro wont even allow its RGB hub to funciton when plugged into an LED port, but if i move it to the second commander pro with the janky USB headers, it works fine from its LED port. So, I have one "semi" working commander pro (USB headers not working?) and a brand new 800$ HydroX setup that I cant use (and on the default hardware setting wont even compete with the 240 AIO I replaced it with) because i cant control fan speed. I can only set pump speed, but it isnt recognized as a HydroX system (No HydroX Profiles appear available, and it doesnt list it in devices) and even then at 100% (4k RPM) it still wont beat my 240. I have a feeling this is solely due to lack of fancurve and pump settings in iCue not being available, and the fans being stuck at the lowest possible speed (once again I have 5 LL's in Push Pull) Please help. I put a ticket in last week with support, and haven't heard anything back. at the moment i feel like a fool having spent so much money and I cant even cool a 9900k at 5.0ghz without hitting 90 degrees, whereas my 240 AIO wouldn't even break 85ish.
  2. Hi recently made a new computer rig last year and was reading online as my 7700k temps are rising to unjustifiable ranges that it could be a few possibilities. I recently removed my GPU from the computer and running integrated graphics at the moment which i do realize would raise the temps up a good bit if running any sort of games. I then figured out it wasn't just the gaming side of things it was even something as simple as streaming from Netflix my temps were ranging to 80 Celsius. I have checked the voltages going to the CPU to make sure they weren't running too high and 4.5ghz boost active is using 1.25v which i would understand to be a pretty good normal voltage. I have the Corsair h115i extreme CPU cooler running on balance mode when gaming which would normally keep the temperatures between 50 - 70 Celsius depending on how demanding the game is. Idle is usually sitting around 35 - 40 Celsius but recently i have noticed that the temps jump around a lot when idle like right now its going from 35 to 37 to 40 to 49 then 53 then back down for no reason as i'm only on this web page, i do have the corsair link mode set to quiet instead of balance but it usually would keep the CPU cool enough when idle. The last thing i reckon that may be the issue is the thermal compound needs renewed on the coolers water block as it is the original stock compound applied by Corsair when i built the rig and i read online that the compound usually would need replaced after a year. If someone could point me in the right direction that would be massively appreciated. Computer build: BenQ GL2706PQ 1440p Monitor Logitech G910 Orion Spectrum Keyboard Logitech G502 RGB Proteus Spectrum Mouse Razer Mouse Mat Corsair Carbide Air 740 Case EVGA 750w P2 PSU Gigabyte Intel AORUS GA-Z270X-Gaming 7 LGA 1151 ATX Motherboard G.Skill Trident Z RGB 16GB Kit DDR4 3466MHz RAM Intel Core I7 7700K S1151 4.2Ghz CPU Corsair Hydro H115i CPU Cooler 250GB Samsung 960 Evo M.2 NVMe Seagate 1TB 7200 HDD TP-Link AC1300 Wireless Dual Band PCI Express Adapter
×
×
  • Create New...