Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'technical problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. This issue has started happening since last Friday. My PC was running flawlessly ever since I installed my new PSU on May 2018. It would shutdown then restart in idle after an hour or two and a bit sooner when browsing the web/watching videos. Running Aida 64 stress test and stressing the CPU, mem and GPU, the PC would sometimes immediately shut down or run for around 10 minutes then turn off. I removed all OC including turning off xmp mode in the first test. When stressing the system while overclocked the PC would instantly turn off then on again. The more times I stress it the sooner it seems to abruptly shutdown/restart. I think the psu is faulty or maybe the Mobo. Tried disconnecting/reconnecting all the wires inside the PC and turning the PC on with only 1 ram stick installed at a time. Removed the GPU from the PC too but problem persists when stressing the CPU, FPU, cache and memory (no OC). Cpu and GPU Temps dont seem to go above 70 when stressing with aida64. Same instant bootloops happens when playing DOOM 2016 Anyway here are the specs: CPU : i7 8700k CPU Cooler : Corsair h100i v2 Mobo: ASRock fatality z370 itx Ram : Corsair vengeance 8gbx2 @ 3000mhz GPU : Asus strix gtx 1080 A8g PSU : CORSAIR RM750X (2018) Storage : Seagate 1tb HDD/Intel 530 250gb/Samsung 850evo 1tb PS: Power supply was my latest upgrade from a Corsair cs550m which also ran flawlessly for 4 years but I had an inch to upgrade. Plz help!!!
  2. Sorry, tried to keep this short but it not so much… Never had luck using the Corsair software starting w/ the keyboard. This has gotten worse trying now in 2019 adding a mouse and headset. Need to have this resolved whether it be a technical fix or an economic fix. Would rather a technical fix though so looking for help/advice. _____________________________________________________________ 2014 Notable Peripherals: Keyboard: Vengeance K70 RGB MX Brown - SKU CH-9000065-NA (preordered back 2014 on Newegg and have had since launch.) 2014 Notable PC specs: OS: Windows 8.1 Pro Board: ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V LK Rev X.0x Processor: 3.40 gigahertz Intel Core i5-3570K Video Card: Geforce 780 GTX 2014 Notable Problems Included: 1. Need to leave on polling option 8. Switching to 2 or 4 did not function at all. Switching to 1 would work OK but when turning my PC on machine would get stuck on POST forcing me to unplug, wait for Windows to load, plug in. Both 8 and 1 would break Caps Lock, Num Lock, and Scroll Lock lights. Keys would work, just not light up. 2. Never able to run firmware update on keyboard. Every time I would try it would fail and the keyboard would stop functioning to the point where I would need to unhook, uninstall software, reboot, etc. Notes: I've tried every combination of polling switch + 1 or 2 USBs plugged in + USB 2.0 and/or USB 3.0. 1 USB is using USB 3.0 or both if USB 2.0 is how I've always understood it but have tried all combos anyway. Uninstalling the software has always been the only true fix. _____________________________________________________________ 2019 Notable Peripherals: Keyboard: Vengeance K70 RGB MX Brown - SKU CH-9000065-NA (same one) Mouse: M65 RGB - SKU CH-9000070-NA Headset: VOID Pro RGB Wireless - SKU CA-9011152-NA 2019 Notable PC specs: OS: Windows 10 Pro Board: ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V LK Rev X.0x Processor: 3.40 gigahertz Intel Core i5-3570K Video Card: Geforce 980 GTX (stepped up in life :D) Problems I'm now experiencing: Keyboard: Same problems, had a complete meltdown. Got it to the point where just the Lock lights are broken. Not even showing in ICUE software anymore. Mouse: Mouse 4 and 5 stops working intermittently Sometimes they work, sometimes not w/ no known changing occurring (I’ll be actively in the middle of something). Firmware up to date Headset: 1. Battery drops noticeably faster. Went from 72% to needs charge within a single game of League of Legends, so about 1 hour. 2. Muting and unmuting both with the nice lady voice and just the beeps are intermittent. Often must raise and lower a couple times to get mic to click on/off as needed. Formed a habit of checking to make sure the mic is muted before doing what I need to do. Had to disable lady due to her never even able to complete her own sentences before cutting herself off. Firmware up to date The Biggie: I started having random disconnect issues in League of Legends. Sometimes the game would lag to the point where it would seem like a network connectivity issue, yet TeamSpeak and other internet tools would be working fine. This happens at least once a game now consistently. A couple times the game would crash without any error or notable lag/problem, crash to desktop so smooth and quick as if you just clicked the X on an open folder… That’s when I realized this same problem happened to me back in 2014 too… and was the reason I originally gave up/uninstalled… Common Denominators: Keyboard Corsair Software Motherboard (Latest available BIOS and drivers) Processor _____________________________________________________________ Between 2014 and present day I’ve moved 4 times, have new SSD, new OS, newer, more beautifuler me, even the software is a lot more polished than 2014. Not sure where to go from here. Would be happy to provide info from a Belarc Advisor run, pull event viewer logs if there are IDs to look for, etc. I just uninstalled the software and already noticing a difference. Unmuting and muting the mic via raise/lower is smooth and consistent. do DOOT - DO doot, over and over, without issue. I’m about to play a round of League while this post stews. I love Corsair but need to adjust DPI. I’d rather invest in a new motherboard than new peripherals if I can get some evidence suggesting the replacement. Don’t want to change brands. :/
×
×
  • Create New...