Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'strix'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hi all, so I recently got my RTX 3090 ASUS Strix OC gpu, and I thought that it would automatically show up in iCUE as I launched it, however it does not appear at all. I have already had my ASUS Motherboard appear in iCUE for a couple months now obviously using the installed plugin, so I thought I wouldn't need any further tinkering to have my new gpu show up. Has anyone else had issues with their GPUs not showing up in iCUE? Other information is that the gpu also doesn't even show up in Armoury Crate either and I can't seem to find a solution for that but I didn't think that would matter since I just want it showing up in iCUE. Thank you
  2. Hello, im new to the corsair community and recently bought an h150i pro with my new PC. I installed iCUE to use it properly and also customize my RGB I also bought a new asus rog strix x570-f gaming and it has x2 3pin RGB strip headers - however they dont show in my iCue in iCUE I only have: BACK IO BACK IO BACK IO RGB HEADER RGB HEADER However in the AURA app I also get extra: ADD-STRIP-1 ADD-STRIP-2 I would rather have it all in one app because iCUE is great and AURA sync is a buggy mess - can someone please help me with this? Thanks.
  3. Hi everyone, first post here :newbie: New build for 2017, featuring; - Corsair's super satisfying Dominator Platinum Special Edition RAM in chrome. - Asus Strix 1080Ti (yet to take out the box) - 7700K, cooled with a H115i - Obsidian 450D - Strix Z270E - Samsung 850 PRO (soon to be replaced with a Samsung M.2) Being a photographer, hopefully I can update this over time with some satisfying images! http://i.imgur.com/8VmARvb.jpg http://i.imgur.com/GdVM1uU.jpg http://i.imgur.com/FdjZ0PI.jpg I will update as I go. The photos show 2 of 4 sticks, this was just to see aesthetics and matching tones (hence why the plastic is still on them ;) ) - cheers!
×
×
  • Create New...