Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stress test'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hi everyone, I’m looking for clarification on whether the coolant temperature on my H100i v2 is in the normal range while conducting a stress test on my 8700K, the details are listed below. I have no reference point of whether the coolant temps are normal or out of range (hence this post), but to me the coolant temperature seems very low given the CPU temp even with when considering the poor die/IHS heat conductivity. I conducted this specific test twice, once after finishing the OC process and again after having repasted and reseated the cooler. -Test: Prime95 (v29.3) Small FFT (no AVX), temp readings taken after 2 hours. -CPU: Intel Core i7-8700K 4.9 GHz @ 1.312 V (1.31 V in Link). -CPU Max package temp: 89 degrees C. -H100i v2 max coolant temp: 34.1 C (idle temp 27.6 C). -Ambient room temp: ~24 C. -GPU temp during test: 30-34 C. -H100i v2 pump speed: 2900 RPM (Performance mode). -SP120L speed: 2700 RPM (Max). -Case/Fan arrangement: Cooler Master HAF 922 with 2x 200mm fan intake (front and side), top mounted radiator (exhaust, fans pushing) and 1x 120mm rear exhaust. Changing the pump setting to “Quiet” (1280 RPM) or reducing the fan speed to 50% only sees a coolant temperature increase of 1 C over the listed settings above. A touch test of the radiator and the air coming out of the radiator were both luke warm at best. Any help is appreciated!
×
×
  • Create New...