Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stereo'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Hey everyone, I have the problem that if I leave my USB dongle of my HS80 headphones plugged in while it boots up, my PC freezes in the screen where I can press F2 to get into the UEFI. Sometimes it boots windows after 2-3 minutes, but the OS also takes 2-3 minutes to start again instead of 6 seconds. If I remove the stick while booting, then it starts quickly from this point. (I saw this issue in other threats about Keyboard/Mice dongles an tried to troubleshoot like them, unfortunately nobody came to a solution that worked for me.. 😔) In addition, I can only use the headphones in iCUE in stereo. Unfortunately, the button on which I could switch to 7.1 cannot be pressed. (Its grayish) Troubleshooting so far: - iCUE is running on the newest version. - Drivers are running the newest version. - iCUE and Drivers clean install/reinstall - BIOS/UEFI is running on the newest version. - I tried many USB BIOS Settings nothing worked. - The Corsair Support wont answer me for two weeks now. My Hardware: - MB: Asus Maximus VII Ranger (Z97 Chip) - GC: Gainward Ghost RTX 3060 - RAM: 16GB HP - Processor: Intel i7-4790k - Corsair H100i Elite Capellix (AIO) - Corsair ST100 (Headset Stand) - Corsair HS80 RGB Wireless (Headset) - Corsair M65 RGB Elite (Mouse) I hope someone can help me, I'm desperate and have no more ideas what it could be.. Thanks in advance! Greetings Critical
  2. I just bought my headset over the weekend and have been using it for about 2 days now. I have the Void RGB Elite Wireless headset. I installed iCUE 4 and when I tried to change from stereo to surround, there was no audible difference. I also tried changing the equalizer and listened to music while doing so, and there was no difference at all. I called support and they suggested I use a different program for equalizers or uninstalling and reinstalling iCUE (which I have tried 3 times). I would really like to have full surround sound enabled for my headset. Is there a way to fix this or do I just need to give up and return the headset? :(
  3. Bonjour, Depuis un moment je fais face a un problÚme avec l'iCUE Quand je suis dans le Menu Préréglage EQ que j'active Stéréo ou Casque Dolby le son ne change pas, également quand je navigue du "Bass Boost", "Pure Direct" etc... ou crée un nouveau mélangeur rien ne change. J'ai désinstaller et réinstaller l'apli, désinstallée le driver dans le Gestionnaire de périphériques, le son change pas. Merci
  4. I've been getting into streaming lately and unfortunately, the way the Void Pro Wireless does the 7.1 processing does not play nice with streaming software. I have made my peace with that and decided to just use it in stereo but it won't work properly. I can set it to stereo mode in iCue but Windows 10 still recognizes it as an 8 channel headset, which breaks the stereo sound. For example, in games there is a clear disconnect between a sound source being in front of me versus to the side of me. I'm not sure how to set the headset as 2 channel in windows, as the setting is locked in the device properties. The setting can be unlocked by uninstalling iCue, but this breaks the headset.
×
×
  • Create New...