Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'st100 not sound'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. My st100 rgb recently stoped giving sound true its 3.5 jack on the side, when i put it as my standard audio device in windows it goes to the mute and i cant change it, can someone help me ? i tryed forceupdating the st100 but dident help at all
  2. Hello, Last week i reset my pc then i plug in the Corsair void pro headset in the top usb port of the ST100 but didn't heard sounds. When i plugt the dongle back in my motherboard i get sounds like normally it would. Know someone what to do ? Sorry for my very bad English Any questions just ask them.
  3. Hello I bought a Corsair st100 connect it to the usb 3.1 of the mobo, I have a small problem I can not solve, I want to be able to use the jack 3.5 of the stand but it does not give sound by the jack 3.5, but by the usb if I do not know if I am missing Something to install the icue I already have it lowered additional my headset are the sound blaster h7 tournament, please help me.
×
×
  • Create New...