Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'sidebuttons'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. So i've recently bought a new mouse the corsair glaive. I like this mouse a lot but i have a little problem. In any game let's say overwatch i have my abilities registered to my side buttons. This i just applied because of my previous mouse where it was so fun to use. But with the corsair glaive i have a pretty big delay. sometimes when i press it it just does the thing that it has to do but at a certain point i press it, it waits like 2 to 3 seconds and then it does it and thats a pretty big problem u know. also when i press it when the ability is not ready it looks like the mouse saves it and when the ability is ready it just reminds itself that i pressed it before and does it automatically without me even wanting to press it. i hope one of u guys can fix this. a helping hand would be usefull
  2. I updated the CUE software to the newest version a few days ago hoping it would fix some issues I'm having with my scroll wheel (looks like that may be hardware related unfortunately). Anyway, after each time I start windows (Windows 7 SP1 x64), some of the buttons I have assigned to the side buttons on my Scimitar mouse don't work. The one I notice immediately is the one I have assigned to minimize all (Windows Key + M). I can fix this by opening up the CUE software and just quickly opening the default profile and clicking through each of the actions once. This also happens for some of the other profiles I have, and they are all pretty much direct 1:1 keybinds that don't work, like hitting button 11 for the letter "i" in a game I play. Profile switching works fine, and most of the buttons work fine, but certain buttons just don't get recognized until I go into CUE and click through all the actions one by one each time I reboot. Again, this didn't happen until the latest CUE software update (2.20.72). It isn't the same side buttons either.My mouse has the latest firmware available. If I could figure out this, and why my scroll wheel sometimes randomly scrolls in the wrong direction, I'd be a happy camper, but that is a very new problem and probably the subject of another post or support ticket. I've had the mouse since it came out, so the odds of a hardware problem on that one increase a bit.
  3. So, I've had my Corsair Glaive for quite some time now and it worked fine for some time (even though I had to return the first one because it came broken). However, a few weeks ago, all of a sudden, the side buttons stopped working. I tried to solve it in CUE (remapping) but it still didn't work. So I uninstalled CUE and it worked perfectly! Then, I installed CUE again, and the sidebuttons stopped working again. So I decided to uninstall CUE and wait for a new version of CUE. So, today I installed the newest version 2_21.67. And what happend? The buttons stopped working again! Am I doing something wrong? Is CUE having a software issue with the Glaive? I'm using my K95 Platinum together with the Glaive. Could this be the problem??
×
×
  • Create New...