Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sf750'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Hello, I've build a new setup with the "SF750 — 750 Watt 80 PLUS® Platinum", everything is working fine. Except when i start it (cold start, not on restart). When i press the button to start the conputer it starts (with an audioable click) its working for a second and then restarts. (again with an audioable click). And then its working as expected with no other issues. 1. Is it normal that when its starts, its making this click nosie? (i've noticed its doing this click also when it turned off) 2. Why its alwayes restarting after the first start? Thanks!
  2. Hello. My PC (Corsair One Elite 2017) wont boot anymore, and i think its the PSU. It smells burnt and the fan isnt spinning anymore. Everything turns on fine (other fans, water cooling, LEDs) but i cant get a video feed, so idk whats going on exactly. So, is it possible that my PSU (Corsair SF500) is faulty despite other components seemingly getting power? And i would try to change it with a SF750, but i read that you cant use the same cables when changing PSU, but i think the SF series all have the same pinout, so could i just unplug the old SF500 and put the same cables into the SF750?
  3. Hello, I wasn't sure which thread that I should post this in, however I am wondering if anyone has ever bough a replacement AC Power Cable for a Corsair PSU? I want to move my PC (running a SF750 SFX PSU) from one room to another depending on what I am using it for, however do not want to have to unplug the AC Power Cable every time... which is located behind a unit that isn't the easiest to move. Will any IEC (C13) Cable work for this and the PSU block manages the power, or would I need a special Corsair cable? I couldn't see a replacement one available online. Thanks in advance for any help.
  4. Is the 24pin and pcie cable showed in the attachment picture normal? The pcie cable definitely does not seem to be right. For 24pin, is it right that the most right individual cable connects to the left part of the psu end? Many thanks.
×
×
  • Create New...