Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'scimitar rgb elite'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Cant figure out how to get rid of this after i solved my own problem
  2. I was having a fairly minor issue with my Scimitar. When left-clicking, it would occasionally register as a double or tripleclick, as though I had lifted my finger when I hadn't. After finding a thread here with a similar issue that had been solved with a firmware update, I attempted to do so through the iCUE software. I updated the software to the latest version first (3.32.80) and then clicked the Firmware update button. (I believe my firmware was 3.19, and I was updating to 3.20) it failed immediately, and all my settings were non-functional on the mouse, and iCUE appeared as though there was no device connected. Upon closing iCUE and restarting iCUE, my settings would return, it would see my mouse again, but it was still firmware 3.19. I tried a few more times with the same effect, and on the 4th try it started to look like it was going to work... and then the lights on the mouse turned off, and it gave me the instruction to "replug the scimitar". I unplugged it and replugged it, and nothing happened. I then tried to abandon the update, and it told me this would make the mouse inoperable. Foolishly thinking that I could get the firmware somewhere else easily, I hit ok. Now the mouse blinks white lights, and in iCUE it shows my firmware version as "v. ?" and when I click update it gets to 100%, and then gives me the same song and dance, asking "Please replug the SCIMITAR RGB ELITE device" and if I unplug and replug nothing happens. After aborting, I have the option to browse for a firmware image, but I don't have one and can't find one for 3.20 on the forums. Also worth noting, a windows notification pops up that reads "CRP DISABLD G:" when trying to update the firmware the first time. Does this mean that iCUE didn't have full control of the drivers? Is there an image of 3.20 floating around I could get a hold of? As of now I can unplug and replug the mouse and use it, but no thumb buttons work, no settings work, I can't change the DPI, etc. Any help would be appreciated. Even an old image of an older firmware version may get me out of this mess.
×
×
  • Create New...