Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rgb stuck'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. So I have made a few topics about this and nobody seems to help I just need to know what is happening, I have bought a new fan thinking it was that but that don't seem to have fixed the problem so I got a new rgb hub and that hasn't fixed it as well, in the attached picture all the lights are turned off but they seem to be stuck on it only happens when my gpu reaches about 70C please help thank you. Sorry bout the rubbish picture as well.
  2. Hey guys, so I'm having a weird one. My keyboard (k95 RGB Platinum) and my mousepad (MM800 RGB Polaris) are stuck on red. First I want to say I have other corsair products that aren't stuck. My mouse (dark core RGB), my headset (Void pro Wireless), and my RAM (4 Vengence RGB Pro) are all working fine, and are puking rainbows like normal. I literally have no other profiles but the default profile. Which is set to spiral rainbow. I did a complete uninstall and reinstall of icue, which seemed to fix it yesterday, but I have come home from work today, turned my computer back on, and back they go to red. I will also say that before I sign into my computer, they work on what I assume is their internal programming to do spiral rainbow before they connect to ICUE? Basically, they are doing their normal thing when I boot up my computer, and then go straight to red after I sign in. I'm just totally stumped. ICUE shows the keyboard and mousepad as lit up red, but the only lighting affects shown in ICUE are spiral rainbow. I did a few other things the first time, before I uninstalled ICUE to try and fix it, including updating my keyboard and mousepad, deleting the default (and only) profile, clicking the "view only selected effect" and nothing worked, so I uninstalled, reinstalled, thought it was fixed, and now we are right back where we started. If anyone has any ideas or needs more information please let me know. I'm just so confused :bigeyes: EDIT: figured it out. I had MSI software that was taking control over just those specific devices for some reason. Gonna leave this up here though if anyone else goes through this problem.
  3. My K65 RGB Rapidifre has stopped syncing with my ICUE Rainbow six siege RGB profile and is currently stuck on red I can't even seem to change the color anymore like the RGB controls are broken even though it worked fine yesterday. I've tried reinstalling ICUE which didn't change anything. Unplugging the keyboard results in a short flash of my rainbow six siege profile before switching back to red again. After this I've tried using different usb ports with no success. I have attached the ICUE logs, there seems to be some error there but no clue what exactly. Even though the rest of my Corsair RGB ML120/140, H115I and Corsair veagance RGB Pro are working fine with the profile.2020-12-17T17-20-56.log
×
×
  • Create New...