Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rgb off'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I just installed the H115i Platinum yesterday and I noticed today that the RGBs keep turning off on the pump and the radiator fans. When I go to iCue I can click on the lighting option for the H115i and they are showing turned off. I can turn them on again and a bit later they will turn off again automatically. I updated all of the software and firmware for all devices. The fan and pump continues to work with the exception of the RGBs. Any ideas or do I have a faulty H115i?
  2. Bonjour/Bonsoir, je viens de faire l'acquisition de ce magnifique clavier qu'est le k70 lux rgb mx silent en azerty mais voilà depuis hier j'ai ce problème, quand la couleur change j'ai certaine touche qui s'éteigne pendant quelque millisecondes, certaine fois en même temps mais pas toute les touches. Je vois surtout ça avec l'effet Arc en ciel et l'effet Spirale j'ai pu observer 3 fois ceci en une minute mais ça arrive sur tous les effets qui change de couleur mais c'est plus rare, dans le mode changement de couleur certaine fois j'ai certaine touches qui change de couleur et reste figer dessus pendant une seconde et ça arrive une fois par heure environ. Je le branche sur un port usb 3.0 j'ai essayé sur un 2.0 mais c'est la même chose j'ai mis tout mes driver à jours et ça persiste... Il faut préciser que je suis sur un ordinateur portable rog G55VW-DMT271T je trouve quand même ça ennuyant pour un clavier à plus de 140€ J'ai trouvé ça dans les logs :
×
×
  • Create New...