Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'ram led'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Problem: I've been running my system for a while now and haven't had any problems, recently when I try to run the division 2 with SDK I face a problem where my fans, my rgb strip, and aio pump all have the proper colour with them, but my ram won't seem to sync up. It always shows up as either white and orange, or white and red, and occasionally blue. Now this wouldn't be much of a problem, but now sometimes I will find my ram not syncing with my fans, aio pump, and rgb strip even using normal instant lighting or any pattern, either it doesn't react to me changing it and it stays a certain way (white, rainbow) or it has a 4 second delay before changing. Cause of Problem?: Now I feel that this might have something to do with another lighting application and I have only noticed this after trying to install the aorus client for my gpu, however I only started playing the game after I installed the client. Now I've deleted both aorus's and asus's aura sync client and the issue still persists. What I've Tried: Looked into bios for "DRAM SPD WRITE" didn't find it, updated to bios, still nothing Reinstalled the ICUE Client: Didn't work Reinstalled all firmware/checked to see if im on the newest client: Nothing Edit: To clairify, the rgb for all of my components work during 3 of the main colour schemes (red, blue, white and orange), but when I heal my ram just turns white with a few lines of red but the rest of my rgb is green
  2. RAM (CMU16GX4M2C3200C16B, I've been using it for 6 months, every time the corsair link is started, sometimes I can control the LEDs and sometimes it does not let me (as I show you in the images), I was waiting for some update but it never resolved, so I decided to make this publication to see if they could help me. para colgar fotos
×
×
  • Create New...