Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'ram error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Specs: Mobo: Gigabyte H110M-DS2 DDR4 CPU: I3 6100 GPU: GIGABYTE 1660 AORUS 6 GB Current old RAM:Hyper x FURY 8GBX1 And lets start with the problem :laughing: So i bought a corsair value select 16 GBx1 2400 mhz CMV16GX4M1A2400C16 and it arrived yesterday. First move was just to take of the old RAM kit and in its place, place the new one. Wich i did and after the power up pc wouldnt boot and not only that but it also kept BSOD the whole time. For the following hours i tried the folloing: Updated BIOS to last F24 version of November 18 Cleaned with a rubber the pins of the new RAM Cleared CMOS with a screwdriver Selected option on BIOS for WIN10/8 MEMTEST freezes at 8% on the new RAM switched both ram slots on mobo Nothing worked, i am typing with the old ram on Any ideas? Cause after 72 euro in Greece my last option is to resell it
×
×
  • Create New...