Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'power suply'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. i recently built a new pc but and put a rm850 in it for the psu , i was able to snag a 4080 to put in it yesterday and now i'm worried about the cables i'm going to need , who can tell me if my psu is ok and what cables i'll need PSU: https://www.amazon.com/dp/B07RCKG95L?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details GPU: https://www.newegg.com/gigabyte-geforce-rtx-4080-gv-n4080gaming-oc-16gd/p/N82E16814932561?quicklink=true&fbclid=IwAR05pGNAtkGoo44vOK_xPB53u02HmgbFnT4DOTrw3L6gysrmrP6Fdrq6PYg
  2. Hello, I have a AX1500i, connected on a USB 2 port on motherboard, and I am running latest iCue v4.10.273. Problem: iCue is not able to read the power output on the AX1500i rails. This is causing "Power Out" and "Efficiency" to be reported as 0 Watts and 0% respectively. Fan speed is also incorrectly reported as 0 RPM. All other statistics seems to be reported correctly, see attached screenshot.
×
×
  • Create New...