Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'poor customer service'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Yet another iCue software issue... The previous software update seems to have bricked my ST100 headset stand... The newest update to 3.31.81 has fixed nothing, and I still have a $50-$60 paperweight. I have tried to go back to an older version, back to when I know it worked, but still nothing. When I boot up my computer, the ST100 will not even light up, I can manually get the LEDs to turn on by unplugging it and plugging it back in, but at the end of the day, the computer does not recognize it, and iCue doesn't think it exists either. Both of the USB pass-throughs do not work either since the previous 3.30.97 software version that killed it in the first place. I have sent an inquiry into Corsair and have not received any info back. Honestly at this point, I don't really think I will, there seems to be a list a mile long of customers of the Corsair products that have issues, and Corsair does nothing about it.... Can the forum provide anything for me to try? This point I am wondering if its something permanently wrong with the ST100 with how it doesn't boot up. I searched to try and find just the driver for the ST100, and I was unable to locate that. Granted I do not even know if that would remotely fix anything at this point.
×
×
  • Create New...