Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'offset color'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hi guys, I just recently bought the Corsair ST100, but I found some strange issues: The lightning color is offset, for example, when I set the color to yellow in iCUE, it become lime green. When I set to brown color, it become yellow. Set white, and it become blueish color When I plug an earphone to the jack port, the sound is very loud, when I set it to volume 1, it sounds like volume 14 I've searched on the internet about this issue, but I still think this is not normal, I emailed the Corsair support and they are offering for RMA. I also contacted to my place's distributor and the owner offering RMA too. I just want to make sure if those issues are affecting all ST100 or not, since it is quite far from my place to the distributor place. I'm using iCUE version 4.9.338, with ST100 firmware version 0.04.106
×
×
  • Create New...