Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'mute button'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I ran into a problem yesterday that I've been trying to fix. As soon as I turned on my PC to go to my classes I noticed that the mute light on my mic was on. When I pressed the button on my headset to unmute my mic, the voice feedback said 'Mic Feedback On/Off'. This kept happening and I was unable to physically unmute my mic. I then quit iCue and my mic unmuted itself, however, when I reopened iCue my mic went back to being muted and the same issue occurred. After this I'd like to think I tried everything: -Uninstalled and reinstalled Corsair HID -Uninstalled and reinstalled audio drivers -Uninstalled and reinstalled iCue *After uninstalling the drivers/software I restarted my PC each time What was odd was the mic was unmuted after I reinstalled iCue and I thought it was fixed, but I still didn't want to test my luck with the button on the headset itself. I wake up this morning to go to class and iCue starts up as normal and I see the red light on my mic and the button is still having the same issue. I'm fairly sure the mic feedback option is only supposed to occur when the button is held, but it is changing regardless of it being pressed/held. I am on iCue version 3.33.246. This is very agitating because if I want to use my microphone I need to quit iCue. If you need any more information let me know, thank you.
  2. As the title suggests, the in line mute switch on my shp9500 headset does not work when the headset is plugged into the audio jack on the st100 headset stand. This means that microphone will still work when I should be muted. The mute switch works when plugged into the audio jack directly on my pc case so the problem is with the st100 stand and not the headset or the cable/mute switch. This has already caused me a lot of grief as I was unaware of this problem until during a work related zoom call where I thought I was muted but I actually wasn't. Is there a way to fix it and if not would I able to return the product for not working as intended? Thank you in advance.
×
×
  • Create New...