Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'multiple'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. A feature that would be really nice to have is the ability to add multiple programs to a profile. I have lots of games and want their profiles to be different from the default profile so I have to create a ton of individual profiles for all of said games.
  2. Hey all, I just received my 2 Commander Pros in the Mail. I replaced my thermaltake ones and hooked up 10 fans, 4 temp sensors, 4 light strips. They are all functioning. But when I go into the iCue software, only the Commander Pro that is directly connected to my MOBO shows. So if I want to check the temp of my GPU (All GPU fans/temps on 2nd commander) , it does not show. My 1st commander (All CPU fans/lights/etc) is showing and able to be controlled fine. Do I need to do anything special to get them both to show? I've read several places on the forum that its fine to have multiple and to daisy chain them. Any Suggestions?
  3. Hi everyone. I'm looking for a rgb strip which able to setup for my desk, as well as my case, so i'm curious is it possible to connect more than ONE Corsair Lighting Node Pro in one single PC? like chain all the RGB lighting strips effect among two Node? I wish someone on this forum could answer this cause I could not get the answer at nowhere. Appreciate! Thanks and Best Regards.
×
×
  • Create New...