Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mouse pad'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Bonsoir, J'ai reçu aujourd'hui mon nouveau tapis MM700 RGB XL. Tout excité de l'installer, j'ai vite déchanté... Le tapis n'est pas détecté au redémarrage de Windows. Obligé de le débrancher puis de le rebrancher pour qu'il s'allume. Le gestionnaire de périphérique mentionne un périphérique USB non reconnu. Vous l'avez deviné...c'est le tapis. Un code erreur 43.. Cette erreur disparait après la manip de débrancher puis rebrancher. Je suis donc parti dans un combat contre d'autres applications RGB de mon PC. Adieu AURA d' ASUS... réinstallation complète de ICue après une désinstallation propre en passant par RevoUninstaller puis d'autres manips : Changement de câble USB-C Changement de port sur la CM à l'arrière Mise à jour du BIOS : OK Les chipset AMD : OK (CM ASUS X570-PLUS) Les MAJ de Windows 11 Pro : OK Désactivation du FASTBOOT dans le BIOS Les paramètres concernant l'USB dans le BIOSQ sont tous ACTIFS Mon clavier K70 RGB MK2 fonctionne parfaitement avec iCue... C'est totalement incompréhensible d'autant plus que le tapis fonctionne juste en débranchant et rebranchant... J'ai vu d'autres sujets datant de 2021 sur le forum concernant ce soucis. On est en 2022 et le problème persiste... J'ai lancé un ticket, j'espère trouver une solution, sinon retour à l'expéditeur et je me tourne vers une autre marque. Signé : un client agacé
  2. I just want to ask if there is a plan to make an RGB Mousepad but XL (Extended). I know that Corsair has MM800 and it looks great but I'd rather have it in MM300 Extended size. Does anybody have any information if they plan on making this and if so, when? Really don't want to buy some other brand since all peripheral devices are Corsair and I don't want that to change. Thanks in advance for any information! :biggrin:
  3. SO Finally I have received my new mouse mat "Corsair MM800 RGB". But the excitement totally got ruined as Aurora don't seem to detect it. (Corsair you made me sad) I have checked it on my Logitech G900, G910, G933 and my Razer Firefly mousemat and it is detecting pretty much okay at all. @corsair Am I doing something Wrong? or there is any problem with CUE Software
  4. Ok, So I Just purchased an MM800 mouse pad like 2 days ago and this thing is insanely frustrating. Within windows, it powers on, and does the rainbow effect for like 3 seconds then just turns off. When I boot my computer, it turns on and stays in the rainbow effect until I log into windows then it just turns off.... I have found that if I highlight a custom made effect in "Lighting Library" It will light up to what I make, BUT if I click off of that, or if I close CUE it just turns back off while My M65 RGP works and keeps its profile just fine. I also can not find how to enable the default rainbow mode, it just turns off in windows. I've tried numerous USB ports, both USB2 and USB3. I am just drawing a blank and am and currently am just using it as a super expensive plain mouse pad. UPDATE: Thanks Hastegag I found the issue, I was in advanced settings and thats why there were issues, when In basic mode, I was finally able to customize it and set the colors and effects and then close CUE and have it stay lit. Thats odd, but thats the problem! I appreciate the help!
×
×
  • Create New...