Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'm55'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 6 results

  1. hey leudde meine relativ neuen corsair produkte m55 rgb pro und k55 haben beide seltsame probleme. kleine info: ich verwalte beide mit icue es hat zuerst mit der maus angefangen: plötzlich, nach etwa immer 10-15 minuten nach start des computers reagierte sie plötzlich nicht mehr und ich muss sie erneut anschließen. ab und zu sehe ich auch in icue ein kleines rotes dreieck bei den einstellungen der maus. dann fing es mit der tastatur an: manchmal reagiert sie nicht oder entkoppelt sich einfach so beim drücken einer taste und verbindet sich sofort wieder. machmal spammt die tastatur ohne dass ich etwas mache die letzte taste, die ich gedrückt habe und hört dann irgendwann wieder auf. auch bei der tastaur wird gelegentlich ein rotes dreieck angezeigt. ich habe icue reinstalliert, die geräte entfernt, updates erzwungen und komplett neue profile erstellt, aber nichts hilft. hat irgendjemand tipps? danke im voraus<3 leo
  2. Hello there. I cannot use the macros I have assigned to the mouse using ICUE at random times after playing any game on my computer and closing the game. You can see the red exclamation mark in the picture. No problem with mouse keys, I deleted and reinstalled ICUE and it didn't work. The program is completely up to date. You will see in the picture I sent you, I am using the K55 keyboard and I did not have this problem with it. I have to turn ICUE off and on to temporarily fix the problem. Could you help ?
  3. I just got a M55 mouse to complete my Corsair desktop. It's a really nice mouse. A bit on the long side but I can get use to it. What is bothersome is the play in the scroll wheel. It has about a half a millimetre play from left to right. It is so loose that it almost feel like a pivot wheel like on the Logitech mouse. It even has a pronounced click going from left to right. Is this how the M55 is or do I have a faulty one?
  4. When trying to bind macros the two buttons on the right of the mouse show up but don't let me select them when trying to bind them. Need help.
  5. Hi, I've connected my new M55 to iCUE 3.18.77 and I'd like to save a black lighting effect profile to the device as the default so it keeps that colour scheme even when iCUE is not running. I can't seem to find the buttons to load/store the profile to the device. Any help? Do I need an older version of the software to do that? If so, is there an official corsair link I could use? Thanks a lot! meph
  6. I've never seen a PWM 3327 Sensor is it based off the 3360 or the 3325? Really really curious about this could be the deciding factor for me getting the mouse.
×
×
  • Create New...