Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'm55 mouse'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I recently switched cases from a thermaltake view 71 TG to a Cooler Master Cosmos C700P I did not change anything in between the swap but now my K95 Platinum XT, M55 Pro, and Virtuoso SE are all stuck in the color red. My case fans led strips and even motherboard are all having no issues reading that I want them purple but these 3 are. Also when I unplug any of them from USB and plug them back in, they pair then make the sound like I unplugged them. Please help!
  2. I just got a M55 mouse to complete my Corsair desktop. It's a really nice mouse. A bit on the long side but I can get use to it. What is bothersome is the play in the scroll wheel. It has about a half a millimetre play from left to right. It is so loose that it almost feel like a pivot wheel like on the Logitech mouse. It even has a pronounced click going from left to right. Is this how the M55 is or do I have a faulty one?
×
×
  • Create New...