Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'low liquid temp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Weeks of searching the internet for fixes seems to have proved fruitless. My CPU at idle ranges from 40-55, with the base at 40 but then spiking to 55 or sometimes 60 at random points. I've attributed this spiking to the way BIOS is OC'ing my Ryzen processor so I believe I can fix that just with some tweaking, but still a minimum of 40c when the ambient temp is 27 is a bit high for an AIO innit? CPU clock never goes above 4.3Ghz and voltage is set to 1.35. During gaming it sits at about 47-54c depending on the game, and spikes to 60-65 randomly, which again I'd attribute to my BIOS playing jump rope with my core. Cinebench gets about 65-67 at 5 passes, and I haven't had the guts to run prime95 for more than 3 minutes but the temps there are about the same. During these high workloads the CPU will sometimes spike to 74C, which is my main concern. AIO Liquid temps stay at around 32-34C, and both the tubes and the radiator seem lukewarm at best. Kinda odd since I've been hearing people say how the tubes should be hot to the touch... I've reseated the cooler, wiped and applied some Thermal Grizzly Kryonaut, made sure the CPU_FAN header for the pump is at max, and tried tapping and tilting the AIO, albeit not by much (last thing I want is for this thing to leak). So any suggestions as to what's going on? Is the pump busted (it's regging 2000+ rpm in iCUE), is my NZXT H500 hotboxing it? Is the radiator clogged? Help!!! (also thank you)
×
×
  • Create New...