Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'logitech'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Salut j'ai remarqué un certain problème et attention faut suivre. :nodding: je possède un h100i pro platinum et un volant logitech g920 et je remarque que si Icue est en mode minimisé donc pas ouvert, Et quand je branche mon volant, Icue fait un micro freeze et du coup les couleurs sur la pompe et les ventilos se figent et la pompe tourne en extrême et le son de déconnexion USB Windows apparait tout ça que pour 1sec mais il me le fait au moins 5-6 fois mais si Icue est ouvert bah ça le fait pas :bigeyes: J'ai testé en enlevant le logiciel logitech mais non c'est vraiment Icue... :(:: C'est bizarre avec ma souris razer ça ne le fait pas c'est uniquement avec le volant. et je crois que ça me le fait que depuis la MaJ récente d'icue (3.10.125). Avez-vous des idées ? :[pouts:
×
×
  • Create New...