Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lockup'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. I'm not 100% sure the ram is bad/faulty but it crashed during a MEMTEST86 pass, when I mean crash I actually mean it completely locked up on that screen in the middle of the second out of 3 passes and just stayed there the whole night. I wanted to be sure it wasn't a bluescreen so I left it on all night and it did nothing. I've been having said issue since I built my new computer but I'm not sure if it's the ram being bad or the XMP I setup is wrong for setting the ram I bought to it's tested specs. I bought the Corsair Vengenace RGB Pro 32GB (2x16GB) 2666 C16 RAM, or if you prefer the model number it's in the title. Hopefully my post also shows my computer specs and it'll prolly help if I start by saying I just replaced my old GPU with a brand new one yesterday cause we thought it was that, wanted an upgrade anyways but crashing in 50% of my games completely randomly is getting a bit annoying tbh! The game of choice I've been using to test my "fixes" aka tampering with is 7 Days to Die, as it makes my computer lock up withing 2-60 minutes typically unless I'm lucky and it lasts for a couple hours or even all day! It's really weird and I'm possibly thinking it might just be the setup for the XMP I I did to at least get the ram working up to it's top tested specs so I touched literally nothing but activating the XMP I through BIOS. Sorry this is so lengthy but I've been trying to fix this for a couple weeks or so now. Let me know if you need more info about the bios or something! Appreciate anyone willing to help me!! :D
×
×
  • Create New...