Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'll120 icue detected'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hi, This is my first thread here so please tell me if I am doing something wrong! :D: I purchased a brand new case, the corsair 465x icue rgb! I build it fully and it looks awesome! 1 problem, my 3 ll120 fans at the front, spin, light up, but dont get recognized in icue! They have the standard rainbow color, but I can't change it sadly to my setup color theme! Anyone got a fix? Thanks, Mees
  2. I've tried every method posted and nothing has worked. Only a NodePro shows up on iCUE, and I added the correct products but changing the colour on iCUE doesn't affect the RGB strips or fan. I checked USBdeview and I can see the NodePro but no the H100i. When I turned the PC on, the H100i fans spin up but the fan LED's and waterblock LED's are off. Please help. H100i Platinum RGB: the fans are spinning, but the fan LED's and waterblock LED's aren't on. NOT DETECTED BY ICUE LL120 fans have random parts that light up, but do spin. Only certain RGB strip LED's are on, and I don't have any control over them.
  3. Bonjour je vient de monter mon pc avec un I7 et une rtx 2080 waterforce, j'avais déjà eu des ll120 auparavant qui fonctionnaient parfaitement et je les trouvais magnifique alors lorsque j'ai du choisir des ventilateurs à placer sur mes deux radiateurs de 360mm j'ai pris la décision de placer des ll120 dessus, ils tournent parfaitement le seul problème c'est le rgb, ils ne tournent même pas en rgb il y a des Led qui s'allume comme ceci mais mon lightning node pro n'est pas détecté ni dans Icue ni dans corsair link4, j'ai déjà changer le lighting node deux fois et aucune différence est ce que vous pouvez m'aider ?
×
×
  • Create New...