Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'll 140'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Just added these 2 x LL140 fans to the top of my case (they are the only things plugged into my node pro). I just downloaded icue for the first time, it is recognizing the LEDs on my motherboard (RoG Strix x570), but it is not recognizing the two new LL 140s. I find it interesting that the fans are spinning and glowing white on white, but I cant find them in icue. I bought the Corsair CRYSTAL 570X RGB Mid-Tower Case and I am using the node pro that came preinstalled in the case that were working with the 3 front 120mm fans, but I have since removed. Anyone know what the issue is? Thanks!
  2. so i want to buy a 2 pack of LL 120 fans, and 1 LL 140 single fan. i have 3 LL 120 fans from before with 1 hub and 1 node, so my questions goes: can i use the LL 140 fan on the hub that comes with LL 120 pack, and then connect that hub to the node i already have? so in the end it looks like this: 6x LL 120 fans connected to 1 hub 1x LL 140 fan connected to 1 hub both hubs are connected to the SAME lightning node, and the node ofc goes to motherboard usb. does this work or is the hub that comes with LL 120 incompatible or something although i doubt it, just want to be sure :D: sorry if this is wrong place to post this, didnt see a place for fans
×
×
  • Create New...