Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'led freeze'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 4 results

  1. Bonjour ! Mon casque Virtuoso SE RGB a plusieurs soucis dont je ne connais pas la source puisque j'ai installé tous les bons drivers et maj récemment et plusieurs fois. Les problèmes : -Lorsque je joue à différent jeux iCUE affiche plusieurs casques (ce qui cause plein de problèmes de son puisque le son est envoyé plusieurs fois) -Lorsque je branche mon casque en câblé (pour justement résoudre le premier problème temporairement) il y a un bruit blanc en fond désagréable -Souvent les LED de mon casque se figent sur une seule couleur -Mon casque est renommé "Virtuoso (1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1)(1) [...]". Ce problème n'est pas grave mais peut sûrement aider à trouver une solution Tous ses problèmes font que je ne peux pas jouer en mode sans fil à des jeux, et donc j'ai un bruit blanc en permanence en fond. Merci de vos réponses !
  2. After i start up my pc my icue profile gets loaded as normal but after maybe 3 minutes the ledstips inn my pc freezes up. This freezing does not affect my ll120 fans which i also have in my case. i run icue 3.8.91. Have anyone gotten this problem before me?
  3. Okay, so a few days ago everything worked fine. But now it seems my ll120 fans have frosen, or at least 3-4 of them In the link software it looks to work fine, but 3-4 of my fans are stuck in the rainbow mode, when i say stuck i mean: The leds are not spinning, when i turn them off in link they just keep being stuck. When i turn on my pc, before link has had time to start up, all of my fans are working just fine, but a few minuts in, they freeze. Thing i have tried: Renistalling Link Renistalling led hub Downgrading Link Pictures: https://gyazo.com/cc23ee053fe60f2efb5669ea972c30e3 https://gyazo.com/2d6e1f700c7cb3ebe120137726a4a05f (Not the best quality)
  4. So I got me a nice shiny K95 RGB Platinum, and since I like the ripple effect I set it as my default, but I have just noticed an issue with the leftmost and rightmost lightbar LEDs in this effect. Namely, after the colour ripple passes over the whole keyboard the leftmost and rightmost LEDs on the lightbar remain stuck in the colour of the last ripple until another key is pressed and another colour ripple passes over the keyboard, which causes the new colour to get stuck on either the rightmost or the leftmost LED. The LED that gets stuck is usually the one furthest from the key pressed. So if I press "S", for example, the LED on the right side of the lightbar will be stuck, but if I press ENTER on the NumPad, the left LED will be stuck. I have also noticed that the LED under the NumPad ENTER key sometimes getting stick too. Any idea what's causing this and how to prevent this from happening other than stop using this particular effect?
×
×
  • Create New...