Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'keyboard not working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • iCUE

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. I've had my K95 RGB Platinum Keyboard for just about a year, and then suddenly my macros didn't work. So i tried what user "Gangplank" wrote further down this post http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=171436 I used the ISP file that "Geotherm" linked. Which is "K95RGB_ISP_V205.bin". After i've done all the steps, my keyboard won't register at all. Keys doesn't work, it got no lights, and Windows doesn't even give that sound when something is connected. However, when i push the small Reset button on the back and plug in the keyboard, it does register - and a window pops up with the firmware inside. Even when this happens and it "registers" - still nothing on the keyboard works. I've also tried to get out of "Demo mode" by pressing ESC when the keyboard is unplugged, and then plugging it in holding ESC for about 10 seconds - which also didn't work. Now, whenever i plug the keyboard into any pc - it doesn't work. Anybody who might know a solution to this problem? :confused: Thank you, Rasmus Klump
  2. So, I've had a Corsair Strafe Non-RGB for around a year now, and I've been fairly happy with it. However, my Z key has stopped working and i can't figure out why. I've looked all over for a fix, re-installed CUE, etc. etc. Any help? An important thing to note: I play osu!, so I press the Z key a LOT, but even then I'm not even close to the advertised ~5 million clicks on a single switch, so I don't think the switch is broken.
×
×
  • Create New...