Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'k95 platinum rgb'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • English Support
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR Software
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hi all, So I recently bought my K95 and I just now wanted to use a macro on my game, Squad but it wouldn't work. What I wanted to do was assign my function keys from F1 to F6 onto my G-Keys, but whenever I do so nothing registers that the function keys are assigned. I've tried the option Macro, Keystrokes and Function keys in iCUE, but nothing works... Best regards, Squids
  2. Hello Corsair Forum. I recently bought a K95 RGB Platinum with CMX Brown switches from a danish retailer and while i like the feel of the keyboard there is this annoying sound coming from the spacebar(duuuuuung). On the left side i just have to tap on it for it to make the sound and on the right i have to fully press it. Is this normal? I have attached a link so that you can hear it. [ame= ] [/ame]
  3. I have created multiple lighting effects and actions (macros, key bindings and such) that I use across different profiles and saved them to the lighting and actions libraries. However, after restarting my computer, the libraries are empty. The profiles and their lighting effects and actions are still present. In order to repopulate the libraries I have to copy them over from one of the profiles. This is getting old and I was wondering if anybody else has had the same issue and if there are any solutions. Things I have tried: repairing iCue installation completely removing iCue and reinstalling fresh install of windows with fresh install of iCue forced firmware update (iCue always crashes before it finishes even on the fresh windows install) I am currently running Windows 10 pro 64 bit version 1809. I have iCue version 3.10.125. I have the K95 Platinum RGB with firmware version 3.21.7168.
×
×
  • Create New...