Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'k70 issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • iCUE

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 7 results

  1. Last night my keyboard's lights suddenly turned off. I could use the keyboard for another 10 or so minutes before it made the windows device disconnect sound and the keyboard no longer worked. The secondary usb port was working as i had my mouse plugged in to it. A windows explorer window then popped up with the firmware.bin file showing. This closed and opened itself 5 or 6 times over the course of the next few minutes. It now no longer makes any sound or lights when i plug it in and it also doesnt work in second pc. any help would be appreciated. thanks.
  2. Ever since I got my K70 low profile MX Speed keyboard it has caused me nothing but problems with the iQue software. If I ever bring the software to the foreground it only detects my lighting node and not my keyboard until I unplug and re-plug the keyboard again. If I press the profile or brightness button the custom lighting effect I created goes back to default. I can't find a way to delete the three default lighting settings and permanently replace it with the custom one I created. I'm forced to set it once and never touch it again or open the program or it resets and I have to unplug and re-plug it again. Every time I launch iQue it only finds my lighting node. As a side note I have the lighting effects of my keyboard active under the same profile as the Lighting node because I can't find a way to get both to be active at the same time otherwise. Also I have 2 of these keyboards, one at work and one at home both with the same issue on 2 different computers. Can someone help me out with making sure my keyboard is always detected and to keep my custom profile?
  3. I've been having some issues with iCUE ever since I installed it last week (after a few months of just using my standard K70 MK II without it) - Namely, I can't seem to save anything to an onboard profile on the K70, nor can I actually access stored onboard profiles outside of within the iCUE software itself. However, I've also noticed that whenever I turn on the iCUE software, my computer makes the "USB Disconnected" chime - is this normal? I'm not terribly tech savvy so I'm concerned about it. EDIT: There also seems to be a sort of "De-Sync" between the onboard profiles when iCUE is offline VS when it's online (certain keys have different lighting, different DPI settings on my mouse, etc).
  4. hey! i bought k70 about 2 months ago and last 2 weeks keyboard is going crazy and pressing keys itself 1. soft and hard reset didn't worked 2. moving the BIOS switch to BIOS mode too 3. firmware is 3.08 and i cant send it back cause im not in US now the only think that helped for a short time is unplugged and plugged usb from pc please help me with this, any advice or something that can help me some guy had a post like this in 2016, so i will upload a GIF he did, cause i have the same problem UPDATED: i tried to connect it with my laptop, where is no any soft from corsair or something like that and again, keyboard was gonna crazy, pressing keys http://i.gyazo.com/b3f91a6cc18678c75407d58abdc6a65d.gif
  5. Im have a K70 LUX RGB keyboard and i had it for a while. Everytime i start my computer CUE doesnt detect my keyboard. The program starts with windows. I have to close the program manually then start it again for it to detect my keyboard. When i do that it works without any problem but its very annoying to do that every time i start my computer. I have lived with it for almost a year but there have to be a solution for this. The program is up to date as well as the firmwire, i have also tried to force update the firmwire again. Pleas help me with this, many thanks!
  6. Bonjour, Il y a 2 semaines j'ai commandé sur Amazon un clavier K70 RapidFire RGB Cherry MX Speed. Ce dernier fonctionne très bien, toutefois la barre d'espace fait un bruit de ressort / résonance métallique (ding) très désagréable et inacceptable pour le prix. J'ai aussi un K70 RGB Cherry MX Red et ce dernier est nickel et n'a aucun bruit parasite. Y'a t'il une solution pour faire disparaître ce bruit ? Je peux encore renvoyer le clavier chez Amazon, dois-je le faire ? Ou bien est ce préférable de l'envoyer en SAV ? Merci d'avance pour vos réponses. Cordialement.
  7. I made a macro on my K70 RGB where it would repeatedly press a letter whenever I hit a button. Now whenever I press the button for the macro I can't turn it off, the only way I can turn it off is if I shut down my computer. I tried deleting the macro, I tried uninstalling and reinstalling CUE, but nothing works. I still have the macro
×
×
  • Create New...