Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'k55 cue dis/connecting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hello, firstly, I'd like to thank everyone here for allowing me the opportunity to make an account and ask for help with my issue. I really appreciate this resource that is available. This is my first time posting here so if I leave out important details from my issue, please dont hesitate to kindly ask me. :o: I recently bought a Corsair K55 Gaming keyboard as well as a Corsair Harpoon Gaming mouse from amazon.com. Upon opening the manual for the mouse I read that it is recommended to use the CUE with the mouse for the best experience. the manual for the keyboard did not mention this. nevertheless I assumed that it would be fine for both products if I used the CUE. So I installed it that same evening I got the items. the CUE informed me that there was a firmware update for both items and I assumed it was fine to install it so I did. afterwards both items worked fine for a while. I shutdown my pc and went to bed. The next day I booted my PC as normal and the CUE auto-started. I then kept hearing the windows 10 usb disconnecting/connecting sound. I wasnt sure what device was making this happen. When I got into a game (Warframe) however, I realised that it was the keyboard that was disconnecting and connecting. This was happening while the CUE software was running. I exited the videogame and I opened the software. I then noticed that the keyboard would be recognised by the software one minute, then it would disappear at the top and then repeat this. (CUE version is the latest according to the corsair website). When I closed the CUE software this issue stopped altogether. the keyboard began working fine without issue. The active color effect for the mouse however stopped (color shift) so the mouse is now a solid green color. I tried unplugging the keyboard and plugging it back it with the CUE closed and it didnt help. I removed the keyboard from the Hardware and Printers section of the control panel and unplugged and replugged and reopened the CUE and it didnt help. I checked the device in device manager to update the drivers but it didnt help. I eventually uninstalled the CUE. the color management for the keyboard made possible by a FN key on the keyboard so the CUE is not required for it. but I am unsure of the color management for the mouse. as far as I can see, I need the CUE for the active effect to remain on. Is there something I can do to get the keyboard to be recognised by CUE without this disconnecting/reconnecting issue? OR is there a way to have active color effects on my mouse without the CUE? I would really appreciate any help. I am very pleased with these Corsair items so far but this is the only issue I've run into. thanks again.
×
×
  • Create New...