Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'install icue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Ich habe vor ein paar tagen gesehen das es eine neue ICUE version gibt die ich dan direkt heruntergeladen habe. Es kam dann von Windows die sicherheitsaufforderung und ich habe auf Ja gedrückt, gewartet und nichts passiert, habe dann noch mal auf herunterladen gedrückt. Wieder die frage von Windows nichts Passiert. Heute habe ich ICUE dann komplet Deinstaliert und die neue Version heruntergeladen, genau das selbe ich komme nicht bis zu dem Punkt wo man eigentlich die Installationssprache auswählen müsste, das Fenster öffnet sich gar nicht. Vielen Dank schon mal im voraus
  2. Hello, I have looked though reddit and this forum and performed all sorts of registry edits and cleaning and so on and nothing seems to help me. In trying to fix the fact my Void Pro Wireless mic was not being detected, I uninstalled iCue with Iobit Unintaller Pro which generally works perfectly for me. I followed other posts here and removed all Corsair directories from user app folders, program folders and registry entries. Yet if I try to reinstall, iCue says a version is already installed. I had 3.27.68 installed and was using that to reinstall. Nothing works to fix the issue of reinstalling, device manager does not detect either my ST100 or Void Pro, seperately or together.
×
×
  • Create New...