Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'icue not working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 2 results

  1. Hi guys, thank you for having me here, i contacted corsair twice its been 3 weeks no replies, at this point I think they dont even want to reply back to me it seems, I am having a issue as the title says for a while now, and i dont know the cause and its getting annoying, Now and then i turn my pc on and i open icue be it the latest version 4 or the most uptodate version 3, sometimes the ram is not listed in my devices and i have to close the icue icone from the taskbar and re open it and the ram re appears, sometimes the ram is just there with zero issues. What i have done to fix the issue: Reseated ram Re install Corsair icue version 3 and 4 Re install the OS I am just lost to why my other devices are fine, my keyboard and mouse works fine and listed fine, if i enable plugins and use my motherboard through icue since its a asus board works fine.
  2. I've owned a HS60 headset for a year now, and the first few months everything was working fine. But then, around 8 months ago, my iCue refused to open. I didn't really use it that much back then, so I didn't think it was a big deal. But since it also reset my settings, I'm getting sick of the white noise and poor audio quality. I've tried everything to make it work and start up, I've re-installed it countless times, deleted everything related to corsair on my computer, uninstalled my headphones, everything I've thought of. When I try to open iCue, it flashes the loading cursor for a split second, then nothing. Only Corsair.Service is sometimes open in Task Manager. What could be causing this problem and how can I fix it? EDIT: I finally found the solution, I had to move the Corsair folder from Program Files (x86) to Program Files. Now the program opens and I can see the process in Task Manager, but I get the warning "Failed to start iCUE service", and I can't change any profiles or settings. Any help?
×
×
  • Create New...