Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'heating'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. So while trying to iron out some noisy case vibrations the radiator fans cause at certain RPM on my case by playing with the fan speed curve, I noticed that the CPU was actually really hot at idle and that my CPU wasn't even overclocked.. So I checked it while I was rendering out some video in Premiere and observed this hot nonsense. Clearly it has to be thermal throttling to all hell. I missed the end of the render so I'm not sure of the time difference between load end and the idle screenshot, but it can't be much more than 10mins maybe I'd guess? It basically sits around 70c at idle and then under even very light load pops up to 80c - Ambient temp in the room is 21c right now. - Radiator is mounted on top of the case - fans mounted in push to exhaust out the top of the case - this is my second h115i after the first one had a failed pump. When that one was still working it was WAY better than this one is and actually pushed out heat :( The only part of the radiator that feels warm at any time (under load or at idle) was the corner closest to the input pipe, the rest all felt very cool. It's really such a small area that was warm and the air coming through it was warm as well, but the rest was no different feeling between under load and at idle temps to me and all. I'm trying to figure out if the CPU block is just mounted badly? Has a blockage in the radiator? both? :confused: Any help decoding what is going on would be most appreciated!
×
×
  • Create New...