Jump to content
Corsair Community

Search the Community

Showing results for tags 'h115i fan curve'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CORSAIR COMMS DEPARTMENT
    • Community Rules & Announcements
    • Live Event Announcements
    • New Product Releases
  • COMMUNITY DISCUSSIONS
    • Non-CORSAIR Tech, Benchmarks, and Overclocking
    • Games & Gaming
    • Battlestation and Build Showcase
  • TECHNICAL SUPPORT & CUSTOMER SERVICE
    • iCUE Software Troubleshooting
    • Build Hardware Troubleshooting
    • Gaming Peripherals & Audio Troubleshooting
    • Furniture and Ambient Lighting Troubleshooting
    • CORSAIR Pre-Built Systems Troubleshooting
  • PRODUCT DISCUSSIONS
    • CORSAIR iCUE
    • Build Hardware
    • Gaming Peripherals
    • Audio Devices
    • Battlestation Hardware: Ambient Lighting, Furniture, etc.
    • CORSAIR Pre-Built Systems
    • CORSAIR Technologies Q&A
  • Alternative Languages
    • Deutscher Support (German Support)
    • French Support
    • Spanish Support
  • LEGACY TOPICS
    • Corsair Enthusiasts Section
    • Corsair Product Discussion
    • Alternate Language Support
    • Customer Service

Categories

  • System Build Inspiration
  • Memory
  • Cases
  • iCUE CONTROLLERS
  • Maximizing Performance
  • Peripherals
  • Storage
  • Liquid Cooling
  • Gaming Mice
  • News and Events
  • How-tos and DIY
  • USB Drives
  • Extreme OC Mods
  • Gaming Keyboards
  • Power Supply Units
  • Gaming Headsets
  • Uncategorized

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Interests


Occupation


Optical Drive # 1


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Bonjour à tous, Je rencontre des problèmes avec mon AIO H115i platine depuis quelques jours. J'ai constaté que quand la température de mon H115i platinum dépasse les 36-38° il se déconnecte/reconnecte de manière intempestive avec le son windows indiquant qu'un périphérique a été déconnecté. (on voit bien sur l'image jointe les moments ou le H115i se déconnecter et reconnecte ) J'ai effectué des tests suivant sans succès afin de le faire réapparaître : Désinstallation et réinstallation de ICUE 4.18.209 Forçage de la mise à jour du firmware du H115I Platinum Activation/ Désactivation de l'option XHCI Hand-off dans le bios. Désactivez le paramètre de suspension sélective USB Nettoyage du registre Mise a jours des composants et du dernier BIOS la carte mère Est-ce que quelqu'un a déjà rencontré le même problème ? Et si oui, comment l'avez-vous résolu ? Un grand merci d'avance. Config : Carte mère : Rog Crosshair VIII Hero Bios 3904 Processeur : AMD Ryzen 9 3900X Carte vidéo : Nvidia Geforce RTX 2080 TI Watercooling : H115I Platine Autre système : Commander Pro Mémoir Ram : Vengeance RGB Pro (4*16 Go)
  2. Hello, I am having an issue with the fans on theH115i throttling up based on temps I've set in a custom profile, but once it hits 100% RPM it never throttles back down as the temps come back down? When I'm done with whatever I'm doing, the fans stay at 100% indefinitely. The only way I can get it back to normal is to restart the iCue software in the settings section. Once it restarts, it returns to low RPM as expected for the low temp on the custom curve. This happens every single time.. :[pouts: System Info: ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) Core i7-8700K (OC @ 5.0 Ghz) H115i G.SKILL TridentZ Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 Windows 10 Pro EVGA GeForce GTX 1080 Superclocked 8GB Corsair Enthusiast Series TX 750 Watt Fractal Design Define R5 Black Window Silent ATX Midtower Monitor(s) 27" DELL S2716DG (2560 x 1440) 144Hz Samsung Odyssey+ Thanks, Scott
  3. I have the H115i Platinum which I replaced the ML fans with the LL fans (for continuity with the rest of my LL case fans). The issue I am having is that the LL fans that are connected to the H115i are running between 1350-1500 RPM regardless of the fan curve, fixed rpm, fixed percentage, quite, or balanced method I choose. I have tried tying the fan curve to the AIO, the total CPU package, the GPU and nothing seems to matter. They just continue to throttle up and down. I ensured the firmware for the H115i was up-to-date (1.00.33). I am also running the newest iCue version (3.15.101). I have even gone as far as uninstalling and reinstalling iCue, but it doesn't make a difference. Any suggestions?
×
×
  • Create New...